Webshops der sælger.

En stærk webshopløsning

Vi specialiserer os i at bygge webshops baseret på Shopify-platformen, så I kan stå stærkest muligt blandt jeres konkurrenter.

Det er ingen hemmelighed, at vi er ret begejstrede for Shopify, og det skyldes en simpel grund: Det er nemt og effektivt.

Shopify er udviklet med 100% fokus på brugeroplevelse, og det mærker man tydeligt hele vejen igennem – både for os som udviklere, jer som brugere og ikke mindst for jeres kunder.

Det siges også, at Shopify performer og konverterer salg langt bedre end de nærmeste konkurrenter, hvilket giver en ret god indikation om, hvor god og effektivt deres løsning er.

Desuden er der mange andre, der arbejder med Shopify, hvilket betyder, at I med vores service ikke er bundet til os (selvom vi håber, at I bliver).

Personlighed er nøglen til salg

Salg på webshops er en disciplin for sig selv, og der er utallige måder at tackle det på.

E-handel anno 2024 kræver personlighed og nærhed for at tage webshops til et nyt niveau.

I årenes løb har arbejdet med salg på sociale medier været præget af muligheden for at spore salg, hvilket har medført stigende priser.

Derfor fokuserer vi meget på at profilere jeres virksomhed, hvor vi arbejder med storytelling gennem produktion af billeder og video, så jeres kunder får en komplet oplevelse af jeres brand.

Dette giver de bedste forudsætninger for at arbejde med marketing, som vi desuden kan håndtere sammen med vores samarbejdspartnere.

En verden af forbindelser

E-handlen – både i Danmark og uden for landets grænser – er i konstant udvikling.

Det betyder, at der hele tiden introduceres nye teknologier, som har til formål at forbedre og optimere oplevelsen og arbejdsgangene.

Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting, men udfordringen er at holde sig opdateret på de nyeste muligheder, der løbende opstår.

Vi er fortrolige med de fleste af disse teknologier, og vores nysgerrige tilgang sikrer, at vi konstant er opdaterede på de seneste trends. Derfor består en stor del af vores arbejde også i at integrere webshops med værktøjer og andre systemer.

Det er mere reglen end undtagelsen, at man integrerer værktøjer med sin webshop. Det gælder f.eks. løsninger som betalingsmuligheder og ordrehåndtering.

Support når I har brug for det

Når I driver en webshop, er der mange systemer, der er afhængige af hinanden for at fungere korrekt. Det betyder også, at der er mange steder, hvor noget kan drille eller stoppe med at virke.

Vi tilbyder derfor en fleksibel løsning, hvor I ikke behøver tænke på andet end at kontakte os, så I kan fortsætte med at håndtere jeres ordrer eller løbende arbejde med jeres webshop.

Support er obligatorisk, når vi drifter en webshop, da der med garanti vil opstå behov for det. Det betyder også, at I kan føle jer trygge i hverdagens strabadser.

+ Læs mere om support

Processen

1

Afklaring

Sammen afstemmer vi forventninger til hinanden, inden vi giver håndslag på et spændende samarbejde.

2

Planlægning

Jeres virksomhed, jeres webshop. Derfor er de rigtige planer vigtige, så resultatet rammer spot on.

3

Udvikling

Ud fra de planer vi har lagt for jeres kommende webshop, udvikler vi en løsning til jer.

4

Finpudsning

Inden vi overleverer jeres nye webshop, gennemgår vi i fællesskab alle detaljer, så alt står knivskarpt.

5

Levering

Vi sætter jeres nye webshop i drift og overrækker nøglerne til jeres nye, digitale rammer.

>

Vedligeholdelse

Jeres webshop kræver løbende support og vedligeholdelse, og det sørger vi selvfølgelig for.

Udvalgte referencer

Må vi også hjælpe jer?

Vi kan starte med et helt uforpligtende møde, hvor vi kigger nærmere på jeres behov.

Kontakt os