Gratis afklaringssamtale

Hvis I sidder fast i jeres beslutningsproces eller i jeres nuværende løsning og har brug for kompetent og uvildig rådgivning, så er vores gratis sparringssamtale et godt værktøj.

Vi tilbyder altid en gratis sparringssamtale til alle nye/mulige kunder, men også til virksomheder der ikke er klar til at blive kunde hos os, endnu.

Formålet med samtalen er at afdække jeres behov eller problemstilling og sende jer i den rigtige retning. Om retningen er mod os eller en kollega, er vi stadig lige gode venner af den grund. Gode råd koster ikke noget, og måske mødes vores veje igen.

Vi nyder at hjælpe, derfor sætter vi også løbende tid af til opgaver som disse. Vi tror også på, at når vi har muligheden for at hjælpe, er det også vores pligt at gøre det i et passende omfang.

Projektbaseret rådgivning

Ved større projekter med tværfaglige indsatser kan det være gavnligt at have en uvildig og kompetent rådgiver til at lede processen.

Det sker desværre fra tid til anden, at projekter mislykkes på grund af manglende planlægning og opfyldelse af mål.

Vi tilbyder vores ekspertise som en del af et team, der består af forskellige faggrupper, herunder udviklere, designere, marketingkonsulenter og jer som virksomhedsejere.

Vi bringer faglig viden og indsigt til bordet og er derfor i stand til at navigere i alle aspekter af digitale opgaver.

1:1 rådgivning

Hvis den digitale verden ikke er jeres spidskompetence, har I sandsynligvis brug for grundig rådgivning med indsigt i det felt, vi arbejder i.

Gennem et planlagt forløb kan vi hjælpe med at identificere retninger, som vil være ideelle at forfølge i forhold til jeres hjemmeside eller webshop.

Meget af vores arbejde består af konkret rådgivning og vejledning. Derfor vil vores samarbejde med jer også omfatte specifikke handlingsplaner, så I er klar til at forfølge jeres mål.

Udeblivende digitalisering skyldes ofte manglende indsigt, kompetencer eller interesse. Derfor er vi her for at hjælpe jer med at tage udfordringen op.

Må vi også hjælpe jer?

Vi kan starte med et helt uforpligtende møde, hvor vi kigger nærmere på jeres behov.

Kontakt os