Hjemmeside

Lynhurtig hosting

En hjemmeside skal bruge en plads på internettet, så den er tilgængelig for jeres kunder. Pladsen på internettet – der hedder hosting – er en helt grundlæggende nødvendighed for en hjemmeside.

Der findes mange hostingløsninger, og da det ofte er et teknisk område, er det ikke en opgave for alle. Derfor har vi sammensat en alt-i-en-løsning, så I ikke skal bekymre jer om driften af jeres hjemmeside.

Når vi udvikler hjemmesider, placerer vi dem altid på vores egen hostingløsning, som er forbundet med en lang række effektive værktøjer. Disse værktøjer er med til at sikre stabilitet og drift af jeres hjemmeside.

Derfor kan vi garantere en effektiv hjemmeside, hvor hastighed og performance er i top.

Webshop: Hosting indgår i Shopify, og er derfor ikke en del af vores hostingprodukt.

Hjemmeside

Opdateringer og vedligeholdelse

En sund hjemmeside er vigtig for, at den kan fungere optimalt. Den fungerer allerbedst, når den løbende opdateres og gennemgås grundigt.

Funktionalitet, hastighed og rangering i søgemaskiner er vigtige faktorer, der påvirkes af vedligeholdelsen eller mangel på samme. Manglende fokus på opdateringer og sikkerhed udgør også en reel fare, der skal tages alvorligt.

En hjemmeside, der ikke vedligeholdes, befinder sig i en sårbar tilstand, hvor hackere og robotter kan udnytte sårbarheder, som normalt lukkes med løbende opdateringer af systemerne.

Desværre ser vi ret ofte, at netop dette område ikke tages seriøst, og alt for ofte ser vi også, hvor galt det kan gå.

Webshop: Shopify står selv for opdatering og vedligeholdelse af deres platform.

Hjemmeside

Sikkerhed

Hacking og angreb udgør en reel risiko, og truslen vokser sig kun større dag for dag. Derfor er det af allerstørste vigtighed for jer som virksomhed at have en sikker hjemmeside, da sikkerhedstrusler påvirker hjemmesider i alle størrelser.

Der er mange områder at tage fat på, og det kan virke overvældende for de fleste.

Vi har derfor sammensat en løsning, så de hjemmesider, vi drifter, er beskyttet i høj grad. Vi er nemlig bekendt med de samme sårbarheder, som diverse hackere og robotter på internettet udnytter.

Hvis sikkerheden ikke er i orden, svarer det til at forlade kontoret med åbne døre hele weekenden. Risikoen for uønsket besøg er betydelig.

Webshop: Sikkerhed er en fast del af Shopify, og ikke noget der skal tages stilling til.

Hjemmeside
Webshop

Support 24/7 (næsten)

Behovet for support kan variere, og derfor tilbyder vi forskellige løsninger i vores tilbagevendende aftaler.

For hjemmesider, der kun indeholder statisk information, er vigtigheden af hurtig support ikke lige så stor som ved en webshop.

Når I driver en webshop, er der mange systemer, der er afhængige af hinanden for at fungere korrekt. Det betyder også, at der er mange steder, hvor noget kan drille eller stoppe med at virke.

Vi tilbyder derfor en fleksibel løsning, hvor I ikke behøver tænke på andet end at kontakte os, så I kan fortsætte med at håndtere jeres ordrer eller løbende arbejde med jeres webshop.

Support er obligatorisk, når vi drifter en webshop, da der med garanti vil opstå behov for det.

Må vi også hjælpe jer?

Vi kan starte med et helt uforpligtende møde, hvor vi kigger nærmere på jeres behov.

Kontakt os