En hjemmeside, der er skræddersyet til jeres virksomhed

Vi er overbeviste om, at en hjemmeside er lige så unik som den virksomhed, den repræsenterer. Vi starter altid vores samarbejde med en indledende samtale, hvor vi tager os tid til at forstå jeres behov, ønsker og visioner.

Vi ønsker at lære jer og jeres virksomhed at kende, og derfor foretager vi en grundig undersøgelse af jeres virksomhed, dens målgruppe og konkurrencesituation. Det hjælper os med at skabe en hjemmeside, der er skræddersyet til at imødekomme jeres behov.

I tæt dialog med jer, går vi i gang med at designe og udvikle jeres hjemmeside, hvor vi sikrer, at jeres unikke identitet bliver en del af den nye løsning og afspejler jeres virksomhed på bedste vis.

Vi er her for at hjælpe jer igennem hele processen. Fra den indledende samtale til udviklingen og implementeringen af jeres hjemmeside er vores mål at levere et resultat, der overgår jeres forventninger.

Hjemmesider der leverer resultater

Vi gør os umage for at skabe unikke hjemmesider, der afspejler jeres identitet og vision. Vi anvender WordPress, det mest udbredte værktøj til hjemmesider, for at sikre, at jeres hjemmeside er moderne og nem at bruge. Med WordPress er jeres hjemmeside nem at vedligeholde både nu og i fremtiden.

Vi tror på, at en hjemmeside skal være mere end bare et online visitkort. Derfor sikrer vi os, at jeres kunder nemt kan finde relevant information og interagere med indholdet på en intuitiv måde – det giver nemlig en god oplevelse for jeres kunder.

Men vigtigst af alt er vores mål at sikre, at jeres hjemmeside opfylder sit formål. Uanset om det handler om at generere salg, øge kundebasen, præsentere jeres produkter eller styrke jeres brand, så arbejder vi målrettet på at skabe en hjemmeside, der leverer resultater.

Den røde tråd

Vores mission er at skabe en hjemmeside, der afspejler jeres virksomhed og lader jeres identitet skinne igennem. Vi tror på, at en hjemmeside skal være mere end bare information – den skal være en oplevelse i sig selv.

For at sikre dette producerer vi billede- og videomateriale, der er skræddersyet til brug på jeres hjemmeside. Vi ønsker, at jeres besøgende får et visuelt indtryk af, hvem I er som virksomhed. Ved at bruge professionelt fotografi, video og grafisk design sørger vi for, at jeres unikke DNA og profil afspejles på hjemmesiden.

Vi ved, hvor vigtigt der er at skabe et visuelt indtryk, der er i overensstemmelse med jeres brand og værdier. Gennem omhyggeligt udvalgte billeder og video samt designelementer sørger vi for at skabe en sammenhængende og engagerende oplevelse for jeres besøgende.

Service og vedligeholdelse

Vi ved, at opdatering og sikkerhed kan være nogle af de største udfordringer, når det kommer til en hjemmeside. Derfor er vi her for at hjælpe og sikre, at jeres hjemmeside altid er i topform.

På samme måde som en bil skal have service for at køre optimalt, sørger vi for at vedligeholde og servicere jeres hjemmeside løbende. Vi tager os af vedligeholdelse og opdateringer, så I kan fokusere på det, I er bedst til. Vi er altid til at få fat i, hvis der er noget der driller.

Vi holder øje med eventuelle sikkerhedsrisici og sørger for at implementere de nødvendige foranstaltninger for at beskytte jeres hjemmeside mod trusler. Desuden holder vi jeres hjemmeside opdateret med de nyeste funktioner og teknologier, så den altid er på forkant.

+ Læs mere om Hosting & drift

Processen

1

Afklaring

Sammen afstemmer vi forventninger til hinanden, inden vi giver håndslag på et spændende samarbejde.

2

Planlægning

Jeres virksomhed, jeres hjemmeside. Derfor er de rigtige planer vigtige, så resultatet rammer spot on.

3

Udvikling

Ud fra de planer vi har lagt for jeres kommende hjemmeside, udvikler vi en løsning til jer.

4

Finpudsning

Inden vi overleverer jeres nye hjemmeside, gennemgår vi i fællesskab alle detaljer, så alt står knivskarpt.

5

Levering

Vi sætter jeres nye hjemmeside i drift og overrækker nøglerne til jeres nye, digitale rammer.

>

Vedligeholdelse

Jeres hjemmeside kræver løbende vedligeholdelse, og det sørger vi selvfølgelig for.

Udvalgte referencer

Må vi også hjælpe jer?

Vi kan starte med et helt uforpligtende møde, hvor vi kigger nærmere på jeres behov.

Kontakt os