Ny hjemmeside til den nye dreng i klassen.

Besøg Niro Sushi

Kunde

Niro Sushi

År

2023

Services

Hjemmeside
Brandingbilleder
Produktbilleder

Platform

WordPress

Som supplement til Niro Sushis moderne og smagfulde restaurant, har vi udviklet en hjemmeside med visualisering af hele menukortet.

Ayman og Marcus samt hele teamet fra Niro Sushi brænder for japansk mad, og i særdeleshed når det rimer på sushi og wok. Navnet, Niro Sushi, er nyt i Odense, men personerne bag er langt ukendte i branchen. Både Ayman og Marcus har mange års erfaring fra en anden Sushi-kæde i Odense, så gæsterne hos Niro Sushi er i erfarne og trykke hænder.

I udviklingsprocessen af den nye hjemmeside til Niro Sushi, stod det hurtigt klart, at det er det visuelle der skal være i fokus. Man spiser også med øjnene, derfor er det vigtigt, at gæsterne kan se, hvad de kan forvente.

Til Niro Sushi har vi udviklet en simpel og stilren hjemmeside, som er nem at bruge for alle gæster. Til at hive oplevelsen fra køkkenet og restauranten ind på hjemmesiden, har vi skudt en række miljøbilleder og produktbilleder af hele menukortet. Disse billeder bruges på tværs af alle medier lige fra sociale medier til takeaway-platforme som Wolt.

Vi står for den daglige drift NiroSushi.dk, så holdet bag Niro Sushi kan fokusere på at servere lækker og oplevelsesrig mad til deres gæster. Den daglige drift indebærer hosting, sikkerhed, opdatering, overvågning og ikke mindst opdatering af indholdet på hjemmesiden.

Resultat

Hjemmeside for Niro Sushi
Hjemmeside for Niro Sushi

Må vi også hjælpe jer?

Vi kan starte med et helt uforpligtende møde, hvor vi kigger nærmere på jeres behov.

Kontakt os